Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Wednesday, 30 November 2011

R I N D U . . .

smlm aku dgr la radio khaifm ( http://khaifm.com/Home/ ) <--- ni klu korg nk dgr... (^_^)... aku dgr radio khai fm, aku dgr lagu zmn aku kecik2, aku minat gile lagu ni... dh lame aku xdgr lagu 2...perasaan rndu mula mjelma... rndu nye aku pd mase lalu.. andai aku dpt undur mase lalu...

YEA !!! mase.. mase yg mematang kn kite... mase yg wt kite tua... mase yg mninggl kn kite... mase yg wt kite leka... mase yg wt kite hanyut... mase yg wt kite tkejar2... mase yg wt kite mnangis... mase yg wt kite mderita... mase yg wt kite mrh... mase jgk yg wt kite happy...sgala nye d sbb kn mase... semua yg blaku, blaku krn mase...mase jgk wt aku benci pd org2 tertentu... mase jgk wt aku mnangis mrindui pd org2 tertentu...

dgr lagu 2, wt aku rndu pd nenek & atok aku belah papa aku... bg aku, dieorg yg wt aku suke blk kmpung... walau pom aku hanya dpt wt memori bsame dieorg mase aku kecik saje... namun aku kene simpan gn rapi, agar ia nye xkn pudar dr ingtn aku...aku mase ingt lg apebile nenek aku mninggal, d situ aku dpt lihat jelas bgai mn sorg suami xdpt mnerima takdir bhya isteri nye telah mninggl kn die dr duniawi ni....die mnangis, die lemah shingga memerlu kn bantuan lain, iaitu mesin oksigen agar die dpt bnafas gn lancar...ksedihn die mbuat aku, kakak aku nangis, maraung krn mlihat die jd lemah sgini rupe... d smping kami sedih khilangn nenek yg baik, pdiam tp pyayang org nye.. lembut org ye.... sgt setia gn suami nye... sentiase berada d smping suami nye...sentiase mkn bsame walu pom org gaji yg hidang kn...cinta sjati bgini aku xpnh lihat kt mn2 lg slain nenek & atok aku.. bgitu setia nye dieorg antra satu sama lain...btapa erat nye dieorg, hanya ALLAH SWT saje yg tau... spjg memori dlm ingtn aku, blm pnh aku mlihat dieorg berenggang.. dieorg sll bsame stiap mase...kcuali nk g bilik air la....

atok ( aku pggl ba) sedih sgt sbb nenek ( aku pggl cik) dh xde... kami pom turut sedih sbb khilangn cik.. tp kami btmbh sedih mlihat ba jd lemah gara ksedihn yg mlampau...aku masih ingt lg, mase 2, ba berade d kerusi mlz die.. & die mau masuk k bilik... xlama lps 2.. aku gn kakak d pggl masuk dlm bilik...kami yg sememang nye tgh nangis btmbh2 kuat nangis nye bile tgk semua anak2 nye berade d skeliling ba... kami bdua berada d hujung katil... dduk bwh, urut kak ba... smbil kami urut smbil kami nangis...aarghh,.. mnulis cite ni wt aku nk nangis... nasib baik la aku kt tmpt keje.. klu dlm bilik, dh lama aku nangis smbil mnaip tulis tentang ni...

aku lihat umi, papa, mak long & mak ngah tgh tenang kn ba.... mlihat umi sedih, wt aku btmbh nangis nye... first time jgk la, mase 2, aku dpt lihat org yg xpnh nangis, akan nangis mlihat keaadan ba d bilik...pd mlm 2, kami wt tahlil... aku lihat ba sedih d kerusi mlz nye... org gaji ba yg spatut nye cuti , tpkse d terbang kn blk ke  umh ba utk mbantu...aku lihat d dapur, semua org sayu... sedih... namun tiade tangisan sprti siang td...tahlil bjln gn lancar... semua org penat.. papa tdo gn ba wt teman.. sbb ba xbiase tdo klu tiade cik... tp oleh krn cik xde, jd papa tdo utk teman kn ba...

dh bbpe ari cik pergi tggl kn kami... ba mjd smakin pdiam...die sentiase d kerusi mlz nye & xmau sesape pom alih kn katil d tepi nye.. mungkin die nk lps kn rndu bile tgk katil 2,... (sblm mninggl, cik sakit... & sll tdo... jd, anak2 nye letak kn katil tepi ba utk teman ba).... tp... xsilap aku, xsmpai 40ari cik mninggl rase nye,( al maklum la aku kecik, memori pom lemah utk ingt) ba pom mninggal...aku anggap, ba xsnggup bpisah lama2 gn cik, biar la die ikut cik skali.... kisah cinta sjati yg bnr tjd d depan mata aku ni, akan aku semat d dlm ati, utk aku ingt bhwa, cinta sjati mmg wujud...kite hanya perlu bsbr & terus kn mcari..& apabila kite mdpt cinta sjati, kite xkn beralih arah lg... bak kate pepatah, berat mata yg memandang, berat lg bahu yg memikul.... klu korg mnangis bace cite ni, aku blipat kali ganda nangis nye krn aku yg alami nye aku yg lalui nye... aku yg rase kn nye...



ni umh ba.. dlu xmcm ni.. tp dh mcm ni skrg ni... umh ni, bkn lg umh... tp dh jd tadika... sape yg wt, biar la aku yg pendam...sesungguh nye aku xsuke ape yg dieorg wt.. tp ape kn daya, aku xde hak bsuare...







 ni bhgian blkg umh ba...aku masih ingt lg, ad satu ari, aku boring sgt aku turun bwh, aku siram poko2 bunga d taman mini sbelah kiri depan umh ba.. smbil aku siram2, ba tegur aku dr tingkap, memuji2 aku sbb tlg siram kn... aku tkejut kene tegur sbb ingt kne mrh dh.. tp kene puji... sejak dr 2, klu aku blk kmpung, aku akan siram pkok2 bunga smate2 nk ba puji aku... hahaa... gedik kn aku???? ba puji aku seolah2 hanya aku ni satu2 nye cucu yg die ad...aku rase aku d hargai.. sbb 2 aku suke sgt klu blk kmpung ba... walau pom jauh dr kmpung belah umi,tp aku suke... (^_^)



ni aku akan share kn kt korg lagu2 yg aku minat giler mase aku kecik2 dlu.. ni slh satu dr nye...(^_^)









ni la yg sempat aku cari kt youtube... klu aku jumpe lg, akan aku update lg... harap korg enjoy mdgr nye... k la.. lain kali plk aku update blog aku ni.. daa... assalamualaikum... (^_^)

Saturday, 15 October 2011

ari kahwin kak aku.... (^_^)

byg kn la thn mmg lain dr yg lain... bkn sbb kak aku kawin, tp sbb lain... 1, die kahwin time raye... 2, thn ni aku mmg penat gile... gile xpenat klu hamba tiap2 ari aku tlg abg aku wt makaroni bakar, start last puase smpai raye ke bpe tah la...3, ni first time aku xraye sgt, sbb sibk tlg abg aku... sll nye, aku yg bsungguh nk raye sbb nk dpt suit raye... tp thn ni, dh la duit xbpe dpt, penat lg, xraye lg.. aduhh... mmg penat wehh... jom kite g tgk serba sdikit tentang ari kahwin kak aku... (^_^)


ni time akad nikah... raye keempat silap aku... org lain sibuk mekap kn pgantin, aku sibuk bposing... hehe... (^_^)


ni la abg ipar aku... (^_^) sebelah die,umi aku... sbelah kak aku plk, ma abg ipar aku... (^_^)


ni la fmly aku... meh aku nk knl kn, kite mule dr aku dlu la... hahaha...aku yg pkai slendng ( first time tau ), tepi aku, abg aku no 2, tepi die plk, isteri die, kak ipar aku, depan kak ipar aku plk, abg sulung aku ( blm kahwin lg, nk try blh ) tepi die plk yg pkai baju kuning, depan aku, abg aku no 3, ( blm kahwin jgk) yg pkai bju merah 2, papa aku la... kak aku, abg ipar aku & lasti skali, umi aku... (^_^)


ha... cer teka sape ni??? ni la anak sdre aku... anak kpd abg aku no 2 td la... (^_^) tpkse ambk gmbr blainan, sbb time nk ambk ramai2 td, die xnk... mybe die malu gn abg ipar aku x... (^_^)


ni ad la gmbr first & last time aku pkai selendng... ssungguh nye aku xsesuai pkai selendng la...ni time lps mkn... xde org... tggl pak2 sdre gn mak2 sdre aku je... gn spupu br lps mkn... lpr gile tau, gile xlpr mcm ni... hahaha... (^_^)


                      kak aku ciap tempah banner tau... (^_^)


                                                     ni lg... (^_^)


ni plk ime la mase nye utk duk atas pelamin... bkn bsanding... sbb haram... pelamin cume utk ambk gmbr saje...ni tgh d mekap kn  oleh mak andam... 2 tgn mak andam la 2... tua sthn je dr aku tau mak andam 2... muda kn.??? (^_^)


                       ni??? pgapit lelaki & aku... ensem x??? hehehe... (^_^)


              bdebar2 tggu pihak lelaki... dh smpai dh, cume tggu mase je... (^_^)


                                   menanti pgantin lelaki nun d hadapan... (^_^)


                           smpai je, duk, & bace doa... & bposing la ape lg... (^_^)


bjaye jgk heret anak sdre posing skali... sbnr nye die xnk jgk... entah bile la die nk bile abg ipar aku ad skali yek??? (~_^) oh yea, tema glod yea... lupe nk bgtau... hehehe... (^_^)


                                                baju kedua... (^_^)


baju ktiga... pkaian jepun tau... oh yea, lupe nk bgtau... ni beli sndri tau... xmain la tempah2 ni... dua2 2 beli kt btl2 kt NEGARA jepun tau... jgn jlz... (^_^)



baju keempat... muke dh penat dh ni... mn xnye, dh ptg dh ni... (^_^)


ni dh time mase nye geng2 aku plk nk bposing... mn pegantn??? entah, aku xpasti plk... hahaha... (^_^)


                                      peace yawrr... hehehe... (^_^)



pgapit dh btukar jd suami aku... hahahaha.... ni spupu aku la...  (^_^)

2je la yg blh aku update... 2 br ckit... nk tgk byk2 ad aku kt fb aku yg bname ida adeq ida...sesape add fb aku rose eida 2, aku xletak gmbr, cume utk luah kn perasaan... & aku jgk xkn add @ approve sdare mare aku & jgk yg ad kaitan swaktu gn nye... fb kdua 2 utk KAWAN2 aku saje... (^_^) sesungguh nye mmg penat time umh aku... mn gmbr umh lelaki plk??? xde la sygg... sbb spupu lupe nk bwk kamera... gmbr2 ni semua gune kamera spupu... (^_^) ok la smpai cini saje... assalamualaikum... (^_^)

Sunday, 17 July 2011

dh dpt rase bulan puasa & raya (^_^)

smlm aku ikut la abg aku g jusco... xde pape, biase je... pastu g giant... g giant ni yg best... masuk je tmpt nk beli brg dapur 2, dh nmpk dh biskut... perrgghhhh byk ooo... aku pom ape lg, ambk la gmbr... hahaha... kbtln plk aku br je beli cabel utk hp aku... sbb 2 best nk ambk gmbr 2... hahaha... pastu nmpk ad la sstgh part 2, ad letak pelita la ape la... nk kasi aura raya gn puasa la 2... tp yg aku heran nye, blh plk giant 2 pasang lagu raya... blh ke??? ad org ckp, klu bkn bulan raya, xblh pasang lagu raya, nnti dlm kubur tseksa... 2 dieorg pasang 2, xpe ke???  hurmm...



                               byk kn biskut??? kt blkg die, ad lg biskut tau...



                          pergghhh... cntk btl die reka tmpt ni... hahaha... (^_^)




                               klu patung 2 btl2 bdk, gerenti cute giler... (^_^)



ni xde kaitan pom... saje je nk upload... nk kasi korg nmpk terliur... sbb aku mkn, mmg sedap... hahaha... (^_^)


ok la, sampai cini saje la aku nk kongsi gn korg... nk tgk byk2 tgk, kt fb aku la... 2 pom klu korg mmg dh add aku... hahaha... cari fb aku name ida adeq ida... klu korg rase was2 korg tekan link ni la..
aida_disneyland@yahoo.com
ha... gerenti xwas2 punyer... hahaha... ok la... assalamualaikum... (^_^)

Thursday, 14 July 2011

EBOOK PANDUAN EKSLUSIF PERNIAGAAN HANDMADE CHOCOLATE (^_^)

haa... bg penggemar coklat.. mcm aku ni... blh la korg join ebook ni... sbb senang je nk wt die ni... aku yg mlz ni pom jd rajin sbb senang... hahaha... panduan die jgk senang nk d phmi... ebook ni bkn stakat bg teknik... die jgk bgtau jln yg bgaimn kite nk pasar kn... & skrg aku tgh mgguna kn cara2 yg d beri kn oleh ebook...
 ni die link... harap korg dpt join... dpt la jgk wt coklat... ni asyik beli mkn je kn??? wt gemuk... mcm aku... hahha... (^_^)

http://gurucoklat.com/index.php?ref=aidaeida
 



nmpk menarik kn??? saje nk wt korg nmpk terliur bile tgk coklat ni... hahaha...
 ok la stakat ni la dlu yea... assalamualaikum... (^_^)

Tuesday, 7 June 2011

dpt hadiah (^_^)

best nye... dpt hadiah lg... suke suke suke... (^_^)  sape lg klu bkn si DIA yg bg hadiah kt aku... hehehe... hadiah ni pom die bg warna ksukaan aku... warna PINK !!!!! hehehe... suke suke suke... nnti nk jumpe die, nk gune yg die bg 2 la... hehehe...






ni la yg die bg... tudung pink... suke suke suke... (^_^)




ni plk...tudung yg dh ad... warna biru, umi beli kn... warna pink si DIA bg... corak same, tp warna lain... hehehe... (^_^)

 ingt nk upload gmbr die la... tp tkt ptus d tgh jln klu heboh kt kt semua kn?? jd, biar la dlu... hehehe...
ok la... ye bye... assalamualaikum... (^_^)

Monday, 30 May 2011

dh pandai ambk gmbr dr hp ke computer... hehehe... (^_^)

hp aku yg warna pink 2... ad memori... jd... mesti la blh pindh kn dr hp ke pc... aku br pandai wt mggu ni br... gune hp dh lame dh... hahaha... arini mlz nk kongsi cite... nk kongsi gmbr je... hehehe... (^_^)




nk g umah spupu umi... (^_^)




ni si DIA bg kt aku... suke sgt2 (^_^)




ni abg aku no 3... (^_^) ad bintang2 ni, aku edit gune hp br aku 2 la... hehehe... (^_^)




ni spageti yg aku nk sgt tingin wt... best... tp sape xmkn hotdog 2... mesti kate xbest... hehehe... (^_^)




ni nk g mkn gulai kt belakang umah... (^_^)





ha... sape ni yek??? hehehe... (^_^) ni la si DIA... xensem... tp syg die... heheh... (^_^)




HA ?????????? korg ad??? hahaha... ni mknn aku time aku lpr... xsenonoh btl bdk ni... hahaha




ni time aku kuar gn kwn aku AS... (^_^)




perghhh... sedap btl mknn aku mkn ni.. nk lg ad air strawberry... kgemaran aku 2... heheh... (^_^)

ok la... lain kali plk yek... bye bye... assalamualaikum... (^_^)

Wednesday, 18 May 2011

teringin nk mkn......... (^_^)

haissshhhhhhhh......  enth npe teringin sgt nk mkn spagetti @ pasta.... ni d sbb kn pgaruh rcngn masakan kt astro la ni... hehehe... astro kn mcm2 ad... aku pom mcm2 la tgk rcgn masakan... hahaha.,... 2 smpai tliur nk wt jgk ni... klu beli lgsung x tliur pom...  pelik kan??? hehhhe... (^_^)














terliur nye tgk semua ni... hehehe,.... xsbr la nk tggu ari jumaat ni... sbb nk kuar gn kwn smbil2 2 blh la beli bhn2 nk spageti @pasta ni... hehehe.... xsbr nye rase... heheh... (^_^) td cri resipi yg senang2.... save pastu print... nk wt kt umah... hehehe,.,.. (^_^) skrg ni cume tggu saje ari jumaat .... beli bhn... blk wt sndri... klu mjd, aku nk upload kt fb.. kt blog ni jgk... hehehe... klu mjd la... klu x mjd, diam2 je la... hahaha... (^_^)

k la bye bye... assalamualaikum... (^_^)

Saturday, 14 May 2011

makin hari makin syg... (^_^)

HA !!!!!!!!! korg ingt x yg aku pnh cite psl si DIA??? hehehe.... aku skrg ni entah la... xtau nk ckp mcm mn... semakin hari msj gn die... semakin syg kt die... hehehehe.... xpelik kan??? hahaha...




hahahha... nmpk romantik x gmbr ni???? hehehhe,,,,romantik kan??? heheh,,, tp aku bkn jenis yg mcm ni tau.... kan haram klu kite bsentuhan gn lelaki yg bkn muhrim..kiteorg xpnh bsentuhan ok... aku letak ni cume nk mggmbr kn mcm mn perasaan aku kt si DIA je... hehehe... aku harap sgt biar la si DIA yg aku syg ni org yg terakhir aku syg... aku dh xlarat la asyik kne d kecewa kn je... bile d kecewa kn... aku xnangis cume aku tmenung mgenang kn nasib yg mnimpa... pas2 cri lelaki lain plk... sbb 2 aku byk sgt lelaki yg aku syg... d sbb kn mcm ni la...



cntk nye yg ni... warna PINK !!!!!!!!!!!! i like... heheheh,.... (^_^)




rase mcm d hargai kan??? aku nk sgt d hargai mcm ni... tp lps nikah la klu nk lelaki kiss aku mcm ni...hehehe... (^_^)




btl ke perlu kan pgorbanan???? (~_^)




lbh kurang mcm ni la teddy bear yg si DIA hadiah kn kt aku... yg penting, warna pink tau ... hehehe... (^_^)

ok la... smpai d sini saja aku nk luah... k bye bye... assalamualaikum (^_^)

Saturday, 7 May 2011

stress nye aku !!!!!!!! (--__--)

adoi.... stress btl aku gn bdk2 kecik yg dh ad fb ni...kdg2 rase myesal pom ad sbb approve dieorg ni...
sbb ape aku stress???? sbb nye... asal dieorg online je... nk ganggu2 aku gn bchating... klu nk tanye bende yg penting ,xpe la jgk... xde la aku stress... ni xde bende lg nk ckp bile chating gn aku... tgh wt ape, dh mkn ke, kt mn, sihat ke.,... adoi !!!!!!!!!! aku xsuke la org yg xde bende penting nk ckp gn aku, chating gn aku...  aku rase blambak lg kwn2 fb die 2... tp npe aku jgk yg korg ganggu ni !!!!!!!!!?????????



                                  nasib baik kpala aku xbsr mcm dlm gmbr ni...



adoi... kne ambk tekanan darah ni... kot2 la kne darah tggi d sbb kn stress aku ni... kn??? hehehe... (^_^)

kdg2 aku tpkr tau... mak2 dieorg ni xbg nasihat ke ??? yea la mcm ni... ( nak, klu nk ad fb...jgn sakit kn ati dieorg... klu nk bchating... chating gn kwn sbya kite aje) ha !!! xde ke mak @ ibu ke @ mami @ umi pape je la korg pggl mak korg nasihat bdk2 kecik ni??? aku rase mak dieorg galakkan ad la... dh tau kite ni byk bkwn gn org yg lbh dewasa dr kite...tlg la jgn bchating klu xde hal penting nk ckp...

aku ni rase meluat tau x klu bdk2 ni start chating gn aku... klu aku xblz 2... gerenti aku meluat gn korg !!!!!!!!!! & jgk mlz nk lyn korg... so sedar2 kn la diri 2 klu d benci org...klu korg comment2 kt status ke...link ke... aku xkisah... aku blz... klu bchating... mntk tlg la sgt2... jgn bchating gn aku klu stakat nk tanye bende2 remeh sprti aku nyata kn d atas... aku xsuke... bg aku... mbazir mase aku... nk chating gn aku... ckp bende2 yg penting je la...br la aku xwt sesi remove block remove block... xpom aku wt sesi mlps kn geram status fb aku... kang xpsl2 korg jgk yg malu... sekian...

assalamualaikum...

Thursday, 5 May 2011

2 mei 2011 (^_^)

ha... yg ni plk kisah lain plk... xde kaitan dh gn 1 mei... nk cite sbb best jgk 2 mei ni... aku sptut nye dh g keje tp aku xg... smata2 nk g pantai bakar ayam... hahahaha.... ngok ngek jgk kn aku ni??? hehehe...ok ok ok.... yg mn dh knl fmly aku... mesti korg rase pelik kn npe aku senang2 je dpt g pantai... kn???? sedang kan umi aku jgn harap bg aku nk g pantai gnn kwn... gn fmly xpe...ni d sbb kn... wah !!!!! ayat ...skema... hahahah...ni sbb adik kpd kak ipar aku yg ajak aku g pantai mkn2... konon nye... pdhal ad hal lain... hehehe... sbb 2 la umi aku bg... klu x... hampeh... jwb nye tgk gmbr yg dieorg posim la klu xg... yg ni sempat jgk la aku masuk 2,3 keping... hehehe... sbb ramai kwn die malu aku... aku pom tahu malu tau...hehehhe...

tp kn... klu au xg kn.. aku xkn tau cm mn golongan belia skrg bpasangan... aku smpai tpkr...npe dieorg pkai tudung sedang kn dieorg xrase bdosa pom pegang2 pasangan dieorg...ciap cuap myuap... aku pkr mcm ni...sbb aku xpnh kuar date ok...mlz dh aku nk cite blllk npe.. korg bce la cite yg du2 2... opsss !!!!!! aku ni suke tsasar dr jln cite... hehehe... ok ok ok... aku pggl KA kt adik kpd kak ipar aku 2... die msj aku lbh kurang smggu sblm 2... die tanye keje ke 2 mei tu... aku ckp la keje... pastu die ingt nk ajak aku g mkn kt pantai wt bakar mcm bbq la... aku pom... ape lg... ok je la terus...ayam 2... sedap tau... heheheh


klu nk cite details... pjg sgt.. aku pendek kn je la yek... KA nk wt surpise besday utk pkwe die... kt pantai... jd 2 mei tu....die akan g gn pkwe die... kiteorg ni... gn kwn2 die la... g pantai sedia kn ape patut... jd... aku naik kete gn kwn die...hurm... duk pggl baby syg la plk dieorg ni... hadoi....smpai kt pantai... sedia kn ape yg patut... mase 2 la aku mule tpkr mcm yg aku ckp td... hurm... aku nk tgur.. sape la aku ni kn??? dh la xknl pom... tetibe nk tgur...jd senyap je la...kwn KA ad 3org... jd... dieorg bwk pasangan... jd ad 6 org... tmasuk aku 7....smbil bkar2... dieorg bmanje gn pasangan... aku???? aku mcm biase la... diam & tgk je la gelagat dieorg 2...klu kelaker... kite gelak... klu x... diam je la... heheheh.... (^_^)

dh siap semua... KA gn pkwe die pom dtg... ha !!!!! tkedu pkwe die tgk semua ni.... dr mula die smpai pantai...smpai di antr aku blk... tsengih je die xhenti2... sweet kn????? npe aku kata sweet??? sbb... semua ni... usaha & modal KA sorg tau.. kwn2 die cume tlg kt pantai je...banner...KA wt... modal2 utk bihun orng... kek batik... ayam utk d bakar... semua duit die... ciap gn cuppcake lg tau... mhl giler cupcake 2... tp bbaloi la sbb sedap... hehehe...pastu kiteorg mkn2... ni bab plg aku xkn lupe kn... nk tau ape??? sbb nye... dieorg semua... nk mkn pom... kne mkn ckit2 je... sbb nk cover depan pasangan... aku ???? aku wt ape nk cover... pkwe xde... aku melantak byk dr semua org... 2 dh over dh bkn cover... heheheh... 2 la plg best skali... org lain dh g kt pantai utk bposing2...aku masih lg tmpt mkn... melantak...hahahahha.... suke suke suke   (^_^)

dh sudh melantak over dr org lain...br la aku g pantai.. masuk bposing 2,3 keping pom jd la... masuk jgk kan????? heheheh....abis posing...g tmpt mkn, kemas2 utk blk plk.... blk ni la br aku blk gn KA... sbb die dh janji gn umi aku nk antr blk...dlm kete 2... pkwe KA senyum je.... aku plk rase bhgia...& jgk lucu...hahahha (^_^) tp sweet kn????? aku smpai kt umah aku nk dkt mahgrib dh tau... umi dh cll dh, tanye duk mn...nasib baik la time die cll 2 aku dh smpai dh depan umh dh... hahaha... hurm... aku harap sgt klu la ad lelaki sanggup wt mcm 2 kt aku... kn best... tp dlm mimpi je la... hehehehe.... jgn hrp la nk dpt... tp kn... klu dpt dlm mimpi...best jgk... skurang2 nye dpt jgk kn walau pom dlm mimpi... hahahahha... (^_^) k la tamat sudh kisah 2 mei aku... nnti klu rajin lg...aku tulis lg yek... bye bye... assalamualaikum...




                                                   ni la cupcake 2... mhl but best!!!! (^_^)




                                                                  aku gn KA... (^_^)




nmpk x sbelah KA 2 yg pkai bju merah 2??? 2 la si btuah 2... btuah die dpt mkwe mcm KA tau.. (^_^)