Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Saturday, 15 October 2011

ari kahwin kak aku.... (^_^)

byg kn la thn mmg lain dr yg lain... bkn sbb kak aku kawin, tp sbb lain... 1, die kahwin time raye... 2, thn ni aku mmg penat gile... gile xpenat klu hamba tiap2 ari aku tlg abg aku wt makaroni bakar, start last puase smpai raye ke bpe tah la...3, ni first time aku xraye sgt, sbb sibk tlg abg aku... sll nye, aku yg bsungguh nk raye sbb nk dpt suit raye... tp thn ni, dh la duit xbpe dpt, penat lg, xraye lg.. aduhh... mmg penat wehh... jom kite g tgk serba sdikit tentang ari kahwin kak aku... (^_^)


ni time akad nikah... raye keempat silap aku... org lain sibuk mekap kn pgantin, aku sibuk bposing... hehe... (^_^)


ni la abg ipar aku... (^_^) sebelah die,umi aku... sbelah kak aku plk, ma abg ipar aku... (^_^)


ni la fmly aku... meh aku nk knl kn, kite mule dr aku dlu la... hahaha...aku yg pkai slendng ( first time tau ), tepi aku, abg aku no 2, tepi die plk, isteri die, kak ipar aku, depan kak ipar aku plk, abg sulung aku ( blm kahwin lg, nk try blh ) tepi die plk yg pkai baju kuning, depan aku, abg aku no 3, ( blm kahwin jgk) yg pkai bju merah 2, papa aku la... kak aku, abg ipar aku & lasti skali, umi aku... (^_^)


ha... cer teka sape ni??? ni la anak sdre aku... anak kpd abg aku no 2 td la... (^_^) tpkse ambk gmbr blainan, sbb time nk ambk ramai2 td, die xnk... mybe die malu gn abg ipar aku x... (^_^)


ni ad la gmbr first & last time aku pkai selendng... ssungguh nye aku xsesuai pkai selendng la...ni time lps mkn... xde org... tggl pak2 sdre gn mak2 sdre aku je... gn spupu br lps mkn... lpr gile tau, gile xlpr mcm ni... hahaha... (^_^)


                      kak aku ciap tempah banner tau... (^_^)


                                                     ni lg... (^_^)


ni plk ime la mase nye utk duk atas pelamin... bkn bsanding... sbb haram... pelamin cume utk ambk gmbr saje...ni tgh d mekap kn  oleh mak andam... 2 tgn mak andam la 2... tua sthn je dr aku tau mak andam 2... muda kn.??? (^_^)


                       ni??? pgapit lelaki & aku... ensem x??? hehehe... (^_^)


              bdebar2 tggu pihak lelaki... dh smpai dh, cume tggu mase je... (^_^)


                                   menanti pgantin lelaki nun d hadapan... (^_^)


                           smpai je, duk, & bace doa... & bposing la ape lg... (^_^)


bjaye jgk heret anak sdre posing skali... sbnr nye die xnk jgk... entah bile la die nk bile abg ipar aku ad skali yek??? (~_^) oh yea, tema glod yea... lupe nk bgtau... hehehe... (^_^)


                                                baju kedua... (^_^)


baju ktiga... pkaian jepun tau... oh yea, lupe nk bgtau... ni beli sndri tau... xmain la tempah2 ni... dua2 2 beli kt btl2 kt NEGARA jepun tau... jgn jlz... (^_^)



baju keempat... muke dh penat dh ni... mn xnye, dh ptg dh ni... (^_^)


ni dh time mase nye geng2 aku plk nk bposing... mn pegantn??? entah, aku xpasti plk... hahaha... (^_^)


                                      peace yawrr... hehehe... (^_^)



pgapit dh btukar jd suami aku... hahahaha.... ni spupu aku la...  (^_^)

2je la yg blh aku update... 2 br ckit... nk tgk byk2 ad aku kt fb aku yg bname ida adeq ida...sesape add fb aku rose eida 2, aku xletak gmbr, cume utk luah kn perasaan... & aku jgk xkn add @ approve sdare mare aku & jgk yg ad kaitan swaktu gn nye... fb kdua 2 utk KAWAN2 aku saje... (^_^) sesungguh nye mmg penat time umh aku... mn gmbr umh lelaki plk??? xde la sygg... sbb spupu lupe nk bwk kamera... gmbr2 ni semua gune kamera spupu... (^_^) ok la smpai cini saje... assalamualaikum... (^_^)