Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Friday, 19 June 2015

gambar kawin lagi.... (^_^)

Haaa.... Bulan puasa pada tahun 2015, dah pom tiba.... Hari ini plk, ari ke-3 puasa... Yg mn xpuasa penuh tahun lepas, harap penuh la yea tahun ni... Lebih2 lg lelaki.... Thn lps byk sgt aku bace kt fb lelaki beli bihun tghari buta... Ish ish ishhh.... Ok la, aku nk kongsi gmbr perkahwinan abg aku... Xbyk...cikit... Almaklum la, aku ni bz org nya... Hehe...






yg 3atas ni, shari sbelum majlis...tgh tggu katering dtg bwk meja...






yg atas ni, bekas guru kaunselor d smk zainab1... bdk2 kt sklh 2 semua pggl die mami... kami ad 2org.. satu mama, satu mami... tp aku rapat gn mami sbb mami jgk kwn baik umi... hahaha...






br ingt nk wefie btiga... tp ad bdk dtg myelit plk... hahaha....



















oh yea, aku sempat jgk merakam telatah bdk2 kecik dlm gmbr ni... ni video nya...



haaa... 2je la nk kongsi... mlz nk upload gmbr kt fb... ad blog, update kt cini je la... hahaha... ingt... puasa penuh yea semuaaa... (^_^)






Monday, 25 May 2015

Minat artis komedi indonesia... (^_^)

Dah lama rasa nya aku tak menulis.... Mungkin juga kerana kesibukan aku seharian.... Arini juga aku sibuk, tapi tetiba rasa rindu bila tengok blog sendiri.... Rindu nak menulis... Rindu nak meluahkan perasaan atau curhat.... Pernah tak korang rasa nak luah atau curhat sangat2, tapi disebabkan sibuk, terpaksa tangguh sekejap... Bila ada peluang nak luahkan, mood 2 dah tak da... Haaa..... 2 la yang terjadi kat aku setiap ari.... Lama2 jadi bosan dengan sosial media.... Yea la, xupdate pape pom..... Tp sekarang, aku dah ada minat baru... Aku minat artis ni dia berjaya utk aku merasa kagum dengan negara dia.... Aku blh dikata, org paling lembap utk kenal diaorang ni sbb diaorang ni rupenye dah terkenal d malaysia jgk.... Aku xtau pom.... Hahaha.... Aku knl dieorg ni melalui opera van java... Dh tau kn sape dieorg ni.... Dh tentu la sule, andre, parto, mami nunung & jugak azis gagap..... Dh paling aku minat skali, dh tentu la duosolpet ni.... Dieorg ni mcm jozan... Klu show mana2 berdua, kompom gempak giler... Jd, tau la kn sape yg bjaya wt aku ttarik gn negara dieorg kn???? Dlu aku cume tau indonesia 2 ad bandung gn jakarta.... Haduhh.... Lembap kn aku??? Dh tentu la byk negeri kt ssbuah negara.... Tp aku cume tau 2negeri ni....jd... Melalui dieorg la aku dpt tau byk nama negeri kt indonesia ni.... Aku tau ad mcm2 bahasa, mcm2 budaya, mcm2 kaum, & mcm2 la... Hahaha... Kenapa aku ckp aku paling lembap, sbb aku telat atau lambat utk minat diaorang, thn lepas atau tahun kemarin br aku minat diaorang.... 2pom nk dekat akhir tahun... Tp xpe, sekarang aku follow je diaorang ni melalui sosial media, mcm path, Twitter, facebook, instagram, youtube, blog... & kebanyakkannya, aku follow sule sebab dia banyak menunjukkan apa yang ada di indonesia ni... Kalau kita minat atau fans sangat2, mesti kita nk jumpa dia, nk bergambar, tp yg aku minat ni artis luar negara, xmungkin aku ke sana semata2 nak jumpa sule & andre....kan????


Sule & andre, masing2 ad single terbaru.... Lagu single sule, lagu baruku... Lagu single andre, sayangku... Jangan lupe tengok & dengar tau.... (^_^)