Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Monday, 30 May 2011

dh pandai ambk gmbr dr hp ke computer... hehehe... (^_^)

hp aku yg warna pink 2... ad memori... jd... mesti la blh pindh kn dr hp ke pc... aku br pandai wt mggu ni br... gune hp dh lame dh... hahaha... arini mlz nk kongsi cite... nk kongsi gmbr je... hehehe... (^_^)




nk g umah spupu umi... (^_^)




ni si DIA bg kt aku... suke sgt2 (^_^)




ni abg aku no 3... (^_^) ad bintang2 ni, aku edit gune hp br aku 2 la... hehehe... (^_^)




ni spageti yg aku nk sgt tingin wt... best... tp sape xmkn hotdog 2... mesti kate xbest... hehehe... (^_^)




ni nk g mkn gulai kt belakang umah... (^_^)





ha... sape ni yek??? hehehe... (^_^) ni la si DIA... xensem... tp syg die... heheh... (^_^)




HA ?????????? korg ad??? hahaha... ni mknn aku time aku lpr... xsenonoh btl bdk ni... hahaha




ni time aku kuar gn kwn aku AS... (^_^)




perghhh... sedap btl mknn aku mkn ni.. nk lg ad air strawberry... kgemaran aku 2... heheh... (^_^)

ok la... lain kali plk yek... bye bye... assalamualaikum... (^_^)

Wednesday, 18 May 2011

teringin nk mkn......... (^_^)

haissshhhhhhhh......  enth npe teringin sgt nk mkn spagetti @ pasta.... ni d sbb kn pgaruh rcngn masakan kt astro la ni... hehehe... astro kn mcm2 ad... aku pom mcm2 la tgk rcgn masakan... hahaha.,... 2 smpai tliur nk wt jgk ni... klu beli lgsung x tliur pom...  pelik kan??? hehhhe... (^_^)














terliur nye tgk semua ni... hehehe,.... xsbr la nk tggu ari jumaat ni... sbb nk kuar gn kwn smbil2 2 blh la beli bhn2 nk spageti @pasta ni... hehehe.... xsbr nye rase... heheh... (^_^) td cri resipi yg senang2.... save pastu print... nk wt kt umah... hehehe,.,.. (^_^) skrg ni cume tggu saje ari jumaat .... beli bhn... blk wt sndri... klu mjd, aku nk upload kt fb.. kt blog ni jgk... hehehe... klu mjd la... klu x mjd, diam2 je la... hahaha... (^_^)

k la bye bye... assalamualaikum... (^_^)

Saturday, 14 May 2011

makin hari makin syg... (^_^)

HA !!!!!!!!! korg ingt x yg aku pnh cite psl si DIA??? hehehe.... aku skrg ni entah la... xtau nk ckp mcm mn... semakin hari msj gn die... semakin syg kt die... hehehehe.... xpelik kan??? hahaha...




hahahha... nmpk romantik x gmbr ni???? hehehhe,,,,romantik kan??? heheh,,, tp aku bkn jenis yg mcm ni tau.... kan haram klu kite bsentuhan gn lelaki yg bkn muhrim..kiteorg xpnh bsentuhan ok... aku letak ni cume nk mggmbr kn mcm mn perasaan aku kt si DIA je... hehehe... aku harap sgt biar la si DIA yg aku syg ni org yg terakhir aku syg... aku dh xlarat la asyik kne d kecewa kn je... bile d kecewa kn... aku xnangis cume aku tmenung mgenang kn nasib yg mnimpa... pas2 cri lelaki lain plk... sbb 2 aku byk sgt lelaki yg aku syg... d sbb kn mcm ni la...



cntk nye yg ni... warna PINK !!!!!!!!!!!! i like... heheheh,.... (^_^)




rase mcm d hargai kan??? aku nk sgt d hargai mcm ni... tp lps nikah la klu nk lelaki kiss aku mcm ni...hehehe... (^_^)




btl ke perlu kan pgorbanan???? (~_^)




lbh kurang mcm ni la teddy bear yg si DIA hadiah kn kt aku... yg penting, warna pink tau ... hehehe... (^_^)

ok la... smpai d sini saja aku nk luah... k bye bye... assalamualaikum (^_^)

Saturday, 7 May 2011

stress nye aku !!!!!!!! (--__--)

adoi.... stress btl aku gn bdk2 kecik yg dh ad fb ni...kdg2 rase myesal pom ad sbb approve dieorg ni...
sbb ape aku stress???? sbb nye... asal dieorg online je... nk ganggu2 aku gn bchating... klu nk tanye bende yg penting ,xpe la jgk... xde la aku stress... ni xde bende lg nk ckp bile chating gn aku... tgh wt ape, dh mkn ke, kt mn, sihat ke.,... adoi !!!!!!!!!! aku xsuke la org yg xde bende penting nk ckp gn aku, chating gn aku...  aku rase blambak lg kwn2 fb die 2... tp npe aku jgk yg korg ganggu ni !!!!!!!!!?????????



                                  nasib baik kpala aku xbsr mcm dlm gmbr ni...



adoi... kne ambk tekanan darah ni... kot2 la kne darah tggi d sbb kn stress aku ni... kn??? hehehe... (^_^)

kdg2 aku tpkr tau... mak2 dieorg ni xbg nasihat ke ??? yea la mcm ni... ( nak, klu nk ad fb...jgn sakit kn ati dieorg... klu nk bchating... chating gn kwn sbya kite aje) ha !!! xde ke mak @ ibu ke @ mami @ umi pape je la korg pggl mak korg nasihat bdk2 kecik ni??? aku rase mak dieorg galakkan ad la... dh tau kite ni byk bkwn gn org yg lbh dewasa dr kite...tlg la jgn bchating klu xde hal penting nk ckp...

aku ni rase meluat tau x klu bdk2 ni start chating gn aku... klu aku xblz 2... gerenti aku meluat gn korg !!!!!!!!!! & jgk mlz nk lyn korg... so sedar2 kn la diri 2 klu d benci org...klu korg comment2 kt status ke...link ke... aku xkisah... aku blz... klu bchating... mntk tlg la sgt2... jgn bchating gn aku klu stakat nk tanye bende2 remeh sprti aku nyata kn d atas... aku xsuke... bg aku... mbazir mase aku... nk chating gn aku... ckp bende2 yg penting je la...br la aku xwt sesi remove block remove block... xpom aku wt sesi mlps kn geram status fb aku... kang xpsl2 korg jgk yg malu... sekian...

assalamualaikum...

Thursday, 5 May 2011

2 mei 2011 (^_^)

ha... yg ni plk kisah lain plk... xde kaitan dh gn 1 mei... nk cite sbb best jgk 2 mei ni... aku sptut nye dh g keje tp aku xg... smata2 nk g pantai bakar ayam... hahahaha.... ngok ngek jgk kn aku ni??? hehehe...ok ok ok.... yg mn dh knl fmly aku... mesti korg rase pelik kn npe aku senang2 je dpt g pantai... kn???? sedang kan umi aku jgn harap bg aku nk g pantai gnn kwn... gn fmly xpe...ni d sbb kn... wah !!!!! ayat ...skema... hahahah...ni sbb adik kpd kak ipar aku yg ajak aku g pantai mkn2... konon nye... pdhal ad hal lain... hehehe... sbb 2 la umi aku bg... klu x... hampeh... jwb nye tgk gmbr yg dieorg posim la klu xg... yg ni sempat jgk la aku masuk 2,3 keping... hehehe... sbb ramai kwn die malu aku... aku pom tahu malu tau...hehehhe...

tp kn... klu au xg kn.. aku xkn tau cm mn golongan belia skrg bpasangan... aku smpai tpkr...npe dieorg pkai tudung sedang kn dieorg xrase bdosa pom pegang2 pasangan dieorg...ciap cuap myuap... aku pkr mcm ni...sbb aku xpnh kuar date ok...mlz dh aku nk cite blllk npe.. korg bce la cite yg du2 2... opsss !!!!!! aku ni suke tsasar dr jln cite... hehehe... ok ok ok... aku pggl KA kt adik kpd kak ipar aku 2... die msj aku lbh kurang smggu sblm 2... die tanye keje ke 2 mei tu... aku ckp la keje... pastu die ingt nk ajak aku g mkn kt pantai wt bakar mcm bbq la... aku pom... ape lg... ok je la terus...ayam 2... sedap tau... heheheh


klu nk cite details... pjg sgt.. aku pendek kn je la yek... KA nk wt surpise besday utk pkwe die... kt pantai... jd 2 mei tu....die akan g gn pkwe die... kiteorg ni... gn kwn2 die la... g pantai sedia kn ape patut... jd... aku naik kete gn kwn die...hurm... duk pggl baby syg la plk dieorg ni... hadoi....smpai kt pantai... sedia kn ape yg patut... mase 2 la aku mule tpkr mcm yg aku ckp td... hurm... aku nk tgur.. sape la aku ni kn??? dh la xknl pom... tetibe nk tgur...jd senyap je la...kwn KA ad 3org... jd... dieorg bwk pasangan... jd ad 6 org... tmasuk aku 7....smbil bkar2... dieorg bmanje gn pasangan... aku???? aku mcm biase la... diam & tgk je la gelagat dieorg 2...klu kelaker... kite gelak... klu x... diam je la... heheheh.... (^_^)

dh siap semua... KA gn pkwe die pom dtg... ha !!!!! tkedu pkwe die tgk semua ni.... dr mula die smpai pantai...smpai di antr aku blk... tsengih je die xhenti2... sweet kn????? npe aku kata sweet??? sbb... semua ni... usaha & modal KA sorg tau.. kwn2 die cume tlg kt pantai je...banner...KA wt... modal2 utk bihun orng... kek batik... ayam utk d bakar... semua duit die... ciap gn cuppcake lg tau... mhl giler cupcake 2... tp bbaloi la sbb sedap... hehehe...pastu kiteorg mkn2... ni bab plg aku xkn lupe kn... nk tau ape??? sbb nye... dieorg semua... nk mkn pom... kne mkn ckit2 je... sbb nk cover depan pasangan... aku ???? aku wt ape nk cover... pkwe xde... aku melantak byk dr semua org... 2 dh over dh bkn cover... heheheh... 2 la plg best skali... org lain dh g kt pantai utk bposing2...aku masih lg tmpt mkn... melantak...hahahahha.... suke suke suke   (^_^)

dh sudh melantak over dr org lain...br la aku g pantai.. masuk bposing 2,3 keping pom jd la... masuk jgk kan????? heheheh....abis posing...g tmpt mkn, kemas2 utk blk plk.... blk ni la br aku blk gn KA... sbb die dh janji gn umi aku nk antr blk...dlm kete 2... pkwe KA senyum je.... aku plk rase bhgia...& jgk lucu...hahahha (^_^) tp sweet kn????? aku smpai kt umah aku nk dkt mahgrib dh tau... umi dh cll dh, tanye duk mn...nasib baik la time die cll 2 aku dh smpai dh depan umh dh... hahaha... hurm... aku harap sgt klu la ad lelaki sanggup wt mcm 2 kt aku... kn best... tp dlm mimpi je la... hehehehe.... jgn hrp la nk dpt... tp kn... klu dpt dlm mimpi...best jgk... skurang2 nye dpt jgk kn walau pom dlm mimpi... hahahahha... (^_^) k la tamat sudh kisah 2 mei aku... nnti klu rajin lg...aku tulis lg yek... bye bye... assalamualaikum...




                                                   ni la cupcake 2... mhl but best!!!! (^_^)




                                                                  aku gn KA... (^_^)




nmpk x sbelah KA 2 yg pkai bju merah 2??? 2 la si btuah 2... btuah die dpt mkwe mcm KA tau.. (^_^)

Wednesday, 4 May 2011

1 mei 2011... (^_^)

hurm... lame nye xtulis blog ni... dh byk cerita blaku pd diri ku... tp hamba bgtau yg 1aribulan mei je la dlu yek... ok... hehehe... (^_^)

pd 1 mei tu... mcm korg tau... hari buruh kan??? jd... gerenti la mn2 tmpt shoping @ bkelah atau pape je penuh...aku & kwn2 aku plk ni gatal nk wt pjumpaan smula gn kwn2 form 6...walau pom bkn semua yg dtg & ajak... tp tetap best... yg lg best 2... aku jumpe gn si DIA... sape si DIA 2???? jeng jeng jeng... hehhehe... eeehhhh.... si DIA ni...bkn abg A tau... org lain plk tau... abg A 2 dh tutup buku... hehehe... mesti korg ni kata aku sosial k??? xla... aku jenis nk bkwn yg blh lyn kerenah aku...yg sll msj aku... sll cll aku... abg A 2...dh lame dh aku xbhbung gn die tau... ok ok... sambung blk cite td...heheheh....mase nk smpai kt kbmall...AS yg dtg ambk aku sbb aku mlz nk drive...hehhehe...AS parking kt atas sbb kt bwh penuh... pnz giler tau ari 2 tau... bpeluh2 dh hamba....

dh dpt parking...cpt2 masuk kbmall sbb xthn pnz...hehehe...ngade2 kn...hahahha.... sbb 2 la klu tgk gmbr putih je...hehehe... g kt satu tmpt 2... tggu yg blm dtg...sementara tggu 2...ape lg... bposing la !!!! hehehe... salah satu gmbr yg dieorg ambk.. nmpk cntk sgt... smpai aku wt pro pic kt fb aku... hehehe...dh semua smpai... g kt kedai jual cover2 hp... aku pom beli cover jgk... utk hp br aku.. opss !!! tckp plk yg aku ad hp br...hehehe... (^_^)  AS plk nk beli stiker...dh sudh beli...ingt nk main boling... tp ramai sgt org...xjd la kiteorg nk main boling... kbtln dh tghari, ape lg... mkn la jwb nye !!!! heheh..... tp 1 je aku xpuas ati gn kwn2 aku ni... psl mkn la ape lg... mase nk bincang2 2 kate nk mkn kfc @ mcd... alih2 dh smpai kbmall nk mkn kt rasamas plk... adoi... abis duit aku... nasib baik aku spare byk dh duit aku... klu x... mnagih simpati la jwb nye... hehehe...

smbil2 tggu mknn smpai... dpt msj dr si DIA... die dh smpai upe nye... suh die g kt kedai roti...jumpe kt citu... tp die tggu luar plk... dh la 2... dkt gn rasa mas... abis kwn aku tau !!!!!! adoi... die jgk yg xnk kwn aku tau... tp die sndri yg dedah kn dri die... haishhhh... mase nk jumpe 2... aku nmpk die pegang brg kt blkg die... aku dpt rase  kn yg mybe brg 2 hadiah utk aku... tp aku wt xtau je...hehehhe...smpai je...terus aku mrh die...hehehe... cian kt die kne mrh...hehhe... bkn nye mrh mcm nk bperang bsr 2... mrh gn nada majok je... hehhe... mrh la npe suh jumpe kt citu abis kwn aku tau...  die diam je sbb die tau slh die...hehehe... pastu...ckp2 kejap sblm nk blk 2 die bg brg yg die pegang kt belakang 2... aku tkejut la sbb 2 cume andaian aku... aku xsangka plk mmg utk aku...happy giler aku... nk tau sbb ape??? sbb nye dlm seumur idup aku... ni la first time aku dpt hadiah dr lelaki tau... dh la die bg teddy bear kecik warna pink plk 2 !!!!!!!!! aku mmg giler kn warna pink... suke suke suke... (^_^) makin btmbh syg la aku kt si DIA ni... hehehe...



                                                 gmbr ni la jd pro pic fb aku... hehehe... (^_^)



  nmpk x warna kelabu blkg hp pink 2??? 2 la cover yg aku beli...hehehe... (^_^)