Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Tuesday, 19 April 2011

xbest dh tempat keje aku... (--__-)

sbb ape aku kata xbest??? sbb bos aku dh kne saman gn mpkb...bangang punyer manusia yg g report 2...klu org xg report kt mpkb,mpkb xkn dtg tgk kedai bos aku la... xde la bos aku kne saman... klu bos aku tau sape yg g report,pastu ad bukti...mmg mati la si jahanam 2...mentang2 la tmpt ko xlaku...tmpt bos aku laku...ko nk busuk ati la???? ko yg xreti bniaga...nk busuk ati 2 ape hal??? bodoh punyer org...

ni la manusia... klu dh ati 2 xsuci...wt ape pom nk busuk ati gn org...abis skrg ni...xde la manusia nk dtg kedai bos aku... aku pom boring la duk kt kedai ni... rindu pd mase sblm kne saman...hurmmm...


jaga la hati kite...supaya ALLAH SWT syg kite... (^_^) k la bye bye... assalamualaikum...

Friday, 15 April 2011

aku masih syg kn dia...tp.....

aku syg sgt2 kt dia... tp... dia dh ad istri...aku xtau la sjauh mn bnr nye tentang berita 2...yg pasti... perit nye utk aku lps kn dia dr ati aku... hampir 3thn dia tpahat d hati aku... xkn mudah utk aku buang gn bgtu saje...kami jgk ad mrancng utk kawin... tp ianya cume mimpi yg xmungkin jd realiti...syg nye aku pd nye,xmungkin same syg aku pd abg A...cnta ku pd dia...xmungkin same cnta aku pd sesiape saje yg akan jd suami aku nnti...dr sejak aku lps kn dia pergi smpai la skrg, hanya la kenangan & janji lame utk aku mrindui nye...salah kah aku mrindui nye??? salah kah aaku masih myayangi nye????




dia la yg lh byk bsbr gn kerenah aku... dia la plg sll nasihat kt aku... dia la yg sll mguji ksetiaan aku... dia la yg plg matang yg pnh aku jumpe... dia sdkit pom xpnh ckp lucah kt aku... mbuat aku makin hormat dia & syg dia sgt2..bkn senang nk cri lelaki xpnh ckp lucah gn kite kn??? hurmm... dia la lelaki ptama yg mcm 2 kt aku... 2 yg mbuat aku tlalu syg & cnta dia...

rase2 video kt atas ni ssuai ke x ek??hahhaha... (^_^) pape pom.. korg enjoy ek... bye bye... assalamualaikum....

Saturday, 9 April 2011

xsemua kita dapat....

ape yg kite rancang... xsemua akan bjln gn lancar kn??? aku ingt kn bile aku rancang nk jumpe gn abg A, dpt la aku jumpe gn die... tp... die tpakse cancel smlm... sbb esok die kne keje luar... aku ingt esok blh la aku jumpe gn die... hurrmmm... nk wt mcm mn... xde rezeki aku nk jumpe gn die lg...


sape abg A??? hehehe... nk kata kwn... bkn kwn... nk kata bkn kwn...kwn... jd... ape yg pggl anggp??? hahahha... mesti korg pelik kn???hahaha.... aku knl abg A melalui kwn aku AS...mcm mn AS blh knl kn abg  A kt aku??? hehehe... sbb nye aku nk cri pkwe lps bberape bulan aku single.. hehehhee.... jd... knl la aku gn abg A ... tp dlm hp je...mule2 jd kwn... pastu adik angkt... & skrg jd mkwe... hehehhe... gilak kn???hehee...tp die xsyg aku pom... utk ape kiteorg bkapel??? utk saje2 je... hehehe... die pom dh 2 thn single.. aku pom dh bberape bulan single... jd bkapel la utk tmbh pgalamn... hehehe.... (^_^) klu korg tpkr jodoh antra aku gn abg A... lupe kn aje la... sbb aku dh kne reject dr die awal2 lg... cian kn kt aku??? dh la kne reject... kapel pom utk saje2 je... hehehe... tp ni pom dpt pgalamn jgk kn??? hehehe...




mcm mn perasaan aku plk??? aku syg die... yea la... syg la... sbb die kn dh jd pkwe aku... kn??? jd kne l;a syg... die syg aku ke x????mesti la... x syg... hehehehhe... kn aku dh reject... xkn la die syg aku plk klu die dh reject aku awal2 pknln antr aku gn die kn???nnti la hamba sambung plk cite ni.. k la... bye bye... assalamualaikum

Tuesday, 5 April 2011

xsuke gurauan sepupu ku...

ad la spupu hamba ni...  nk gurau gn hamba... tp xreti wt ayat... mmg hamba xsuke la klu time die nk bgurau... myakit kn ati... srupe je gn adik die... nk bgurau nk kne gune kekasaran... mentang2 la bdn aku ni bsr... sesuke ati die la nk gune kekasaran ke atas aku... nasib je aku ingt die sppupu aku... klu x... aku dh lame blz blk... biar masuk kubur terus...harap muke je lawa tp perangai...ganaz mcm WWF...

aku mmg anti la manusia yg mcm ni...die 2 dh la dh kawin dh... dh ad anak dh pom... perangai anak gn die serupe je... alah... nk puji anak die pandai... anak sdre aku blipat kali ganda pandai dr anak die la...muke pom serupe iaitu pyh nk senyum... sape dh agak dh sape spupu aku ni... diam2 je la... sbb nye... nasib baik aku luah kn cini... klu aku luah depan2 die... depan spupu2 yg lain... mmg die xkn nye mgaku aku ni spupu die...mmg aku akan ckp ape je yg aku nk ckp,.... tp aku ad la jgk cover2... cth  mcm ni... name ...aku xbgtau kn... name spupu aku... tp sape2 yg dh agak 2... bwk2 la diam...


nk kata die bgurau pom... xtau la... sbb nye... hamba tukar2 la pro pic kt fb 2...blh die post kt wall aku kata... kuat teh tukar gmbr.sejam skali ko tukar..???hehehe die suke... YA ALLAH... suke ati aku la nk tukar byk mn pom pic pro 2... & bile2 mase nk tukar... ad aku myusah idup die ke klu aku tukar pic pro aku??? ad??? xde kn...mmg dasar myakit kn ati aku...same la mcm dlu2 2... ad spupu aku acident... blh die tanye... xd nawat ko ... 2??? aku bace ayat die aku tkejut... sbb nawat 2 kn utk org dh mninggal dunia kn... klu mcm 2...kite pggl mlawat kn??? aku mati2 ingt spupu aku yg acident 2 dh mati dh...  nasib baik aku tanye blk... nawat (kmatian) atau mlawat... br la die kata mlawat... pastu die blh perli aku kata  (pyh weh kecek gn ore luar ni) pdhal die yg xreti ckp... rase2 korg la kn... sape yg slh ckp??? aku @ die??? aku rasa aku ckp btl... g mlawat... bkn g nawat... aku pom blz la chating die 2... aku kata.. nawat 2 utk kmatian... mlawat br btl... lgpom umi aku pom pggl mlawat... nawat hanya kmatian... br diam die...ish... sakit ati btl aku gn die... sejak dr dlu lg aku xsuke care die ckp... xreti ckp tp blagak mcm pandai ckp...


 kpd sesiape nk bckp atau bgurau gn hamba... blh... tp jgn la smpai myakit kn ati 2... tlg la jaga ati & perasan org yg kite nk bhubung 2...korg ingt korg dpt pahala ke klu korg muakit kn ati org yg korg bhubung 2... xkira la korg tgh bhubung gn kwn ke sape ke...( bhubung d sini ialah bckp, @ bchating @ bhsa tubuh bdn @ ape sje yea...)korg dpt dosa la... so plz la yea... pkr dlu... sekain saje utk kali ni... bye bye.... assalamualaikum...

ini pmulaan kisah idup ku...

wah... aku dh ad blog... first time ni aku ad blog... hahahha... (^_^)
aku akan knl kn diri ku... nama penuh hamba ialah ros aida ridza...hamba d lahir kn d kelantan... & d bsr kn... d... d mn yea??? hehehe... mesti la d kelantan jgk... serta d selangor...hehehe... (^_^) hamba anak bongsu dlm adk badk aku... mesti korg kata aku manje kn??? mmg pom aku manje... hahahah.... tp manje2 aku pom.,.. ad time aku mrh, sensitis & sbgai nye... biase la mnusia kn??? mn ad sempurna... aku ad kwn d reality... maksud aku, yg aku sll jumpe la... tp d fantasi iaitu d laman sosial, aku lbh byk kwn lelaki dr kwn ppuan...& aku jgk byk bkapel d fantasi... jd... mesti lelaki yg br knl aku xcaye yg aku xpnh bkapel d reality... tp mmg btl pom... kbyk kn nye nk yg cntk d luaran...iaitu bdn yg cntk... serta muke yg cntik... aku ni yg gemuk & xcntk... sape yg nk??? org gile pom pandai pilih tau... hahahah....


mesti korang pelik kn npe aku kadang2 bhsa kn diri ku aku atau pom hamba kn??? hehehe... ni utk ssuai kn kpd ssiape yg dh lama knl bdk pkai bju pink ni... akan bhsa kn dri aku... sape yg xknl lg... akan bhsa kn dri hamba... hehehe....sesiape nk add kt facebook hamba pom blh... cri name ida adeq ida... tp klu korg cri xjumpe cri  aida_disneyland@yahoo.com ok??? nk ad kt twitter pom blh... kt tagged pom blh... tp hamba cume ad 4 laman sosial tmasuk blog ni la yea... hehehe....klu hamba rase nk update mgenai driku lg...hamba akan update yek...hehehe... bye bye... assalamulaikum... (^_^)