Keluarga saya (^_^)

Keluarga saya (^_^)

Tuesday, 25 December 2012

gmbr dlm hp part 2... (^_^)

Assalamualaikum korg... aku nk update lg gmbr2 yg ad dlm hp ni...hahhaa...sape yg xsuke nk tau psl aku blh la tutup, p kt fb korg... jgn nk semak kt cini... hahha... sbb ni blog psl aku aku xkn cite psl org lain ke ape ke.. aku cite ape yg aku alami & lalui... (^_^)



yg ni mase aku nk g kawin 2pupu aku yg kawin gn akma 2... ptg 2 kbtln ad pasar mlm kt umh abg no 2... aku mmg suke g psr mlm cini sbb aku suke beli tonggek ayam.. hahaha,,, kt klntn, xde org jual sbb org klntn, semua mkn kcuali taik, tulang.. hahah... jln2, jumpe la plk fizo omar... tkedu jap.. yea la, aku xpnh jumpe artis depan2 mcm ni... jakun btl aku ni... hahaha.... 



baby ni bkn baby aku punyer... sbb aku xkawin lg.. haha... ni baby kwn aku punyer... umur die tua sthn je dr aku... hehehe...comey kn baby die.... baby girl...ad ciri2 keibuan x?? klu ad, meh la mari mminang aku.. hahahha... ( terase diri ni gilakk ) hahaha... yea la, aku jlz la tgk kwn aku yg lain semua dh bpunyer, ad yg dh kawin, dh ad anak, dh tunang dh ad pkwe.. tp aku??? haishh... (~_~)



ingt x aku ad upload gmbr yg aku g cameron yg ad mak kpd abg ipar aku, adik2 die 2, kn kn kn... ni tmpt tdo aku.. kt ruang tamu...org lain tdo kt bilik aku tdo kt ruamg tamu je.. sob sob sob...:'( hahaha... xla, xpe la aku ok je asal kn ad bantal, ad selimut & ad bahan utk aku lyn sblm aku tdo mcm ni la ad laptop.. mcm2 cite aku tgk mlm 2.. pendek kate aku tdo pkl 5 pg lbh la.. nk dkt subuh br aku tdo.. hahah... (^_^)



ha... bg org yg btl2 knl aku, mesti korg tkejut gn ape yg korg tgk ni... bg yg xtau, nk tau npe??? sbb aku xmkn sayur!!!!!... aku mkn salad wehh... hahahaa.. aku xmkn sayur2 ni.. tp mase kt cameron 2, nmpk mcm best je.. bile try, mmg ad pahit2 cikit, tp bile aku bilas ( wahh.. bilas tau ) aku bilas gn aiskrim yg depan mata aku 2, perghh.. sedap gilerr weh.... hahaha... tp xabis pom, 2 pom mangkuk salad abg ipar aku punyer 2.. aku je mkn lbh... tp aku xmkn tomato gn strawberry,. aku mkn sayur je.. yg ijau2 je... hahaha... (^_^)



nmpk sedap kn??? mmg sedap weh.. tmpt sejuk2 mcm 2, mkn plk aiskrim strawberry,.. perghhh... nmpk x kt bwh 2, buah2 strawberry... byk gilerr wehh.. tp.. aku xmkn... aku mkn aiskrim je... aku xmkn buah2 masam mcm 2... so.. kakak aku belanje, kakak aku yg abis kn, untung die la.. sbb aiskrim 2 ckit je.. buah je byk... (~_~)tp aku rase, kire dh murah dh, yea la buah strawberry kn mahal, die buh byk plk 2, mesti la murah... korg nk g mkn, korg g kt taman rama2, ala nk masuk kt tmpt die 2, tggi gilerr... tmpt parking pom.. perghh, seram aku...kt berinchang 2.. kt tmpt psr mlm...



ha.. tmpt ni la.. knl x???? aku rela bjln naik ke atas sbb aku tkt dgr bunyi enjin yg kuat mase nk naik bukit... & aku jgk tkt mase nk naik bukit, mcm nk ke bintang je...senang cite, mcm ni la, aku gayat!!!! hahaha... aku pom br tau aku tkt gn tggi2 ni... hahaha... (^_^)



ni nk blk klntn.. kt tmpt r & r gua musang.. ad org jual aiskrim zmn dlu2 2, aku xmau kerepek 3scup 2, nk dlm cawan ni, lps 2 plk mase kt cameron, sblm blk, singgah kt pasar, beli jagung, aku plk beli mknn aku, fish ball nugget ape, aku pom celup la bebola ni dlm aiskrim, perghh sedap.. sapu gn roti.. dh xde keje kn, duk dlm kete ke... abis semua jenis mknn aku celup aiskrim ni.. slg xabis aiskrim, slg 2 la aku celup.. hahaha.. (^_^) bg korg xblh terima resepi pelik2, jgn terima ok.. hahhaa... (^_^)



ha ni... tiap kali aku tgk gmbr ni , mmg aku angin 1bdn, sbb 1dunia ckp sedap.. aku try xsedap pom wehh... eeii... ssh gn org xreti mkn ni... lbh baik korg mkn durian tulen tau.. sjuta kali ganda sedap dr ni tau... 



ni chicken chop kt KFC (Kelantan Fried Chicken ) kt ekspo maik kt klntn kt kubang kerian...murah je weh, rm5.50 je... best pom best... sedap pom sedap.. skrg ni ekspo 2 dh xde, rindu nk beli lg... hahaha... ni aku beli saat2 nk abis ekspo, aku beli byk, lbh kurang 6 ke 7 bungkus utk fmly la skali... xkn aku sorg nk mkn byk 2.. abis byk pom 2bungkus je.. hahaha... (^_^)



ad sesape knl x gn 2org ni??? korg ad jumpe die x??? klu ad, tlg cll hamba d ----- nnti hamba bg ganjaran tau... 2org ni dh lame mghilang ni.. hahahha.. xla, ni kwn aku mase aku skolah kecik2 dlu... aku selongkar beg duit zmn batu 2, tjumpe gmbr 2org ni.. sbb dieorg je yg bg, yg lain xbg pom... sempena nk bpisah mase darjah 6 tu, mesti korg ad something nk bg kn kwn korg kn, tkt2 xblh 1skolah lg.. tp aku lain... aku kene pindh mase 2... lps je abis UPSR, aku terus pindh duk bukit beruntung...yg gmbr cukup lengkap 2 nama S yg gmbr mcm kene mkn gn tikus 2, nama die M tp die skrg dh cntk.. dh kawin pom tau... dh ad anak 2, aku xtau la plk...(^_^)


ala... blog xkasi aku upload gmbr lg.. kdkut... xpe xpe.. post lain aku update lg.. byk lg upe nye gmbr.. tgk dlm hp mcm ckit... bile nk update, jd byk plk... hahaha... k la... klu ad silap & slh, aku mntk ampun & maaf yek.. 
assalamualaikum... (^_^)

No comments:

Post a Comment